Spara tid – bli ett Outlookproffs

Översvämmade inkorgar, spretiga att-göra-listor och osynkade kalendrar påverkar effektiviteten. Ta kontroll och låt Outlook göra jobbet.

Mejlprogrammet Outlook utgör en stor del av mångas arbetsvardag, och mejlhanteringen kan i värsta fall bli en riktig tidstjuv. Får du mycket e-post är det lätt hänt att mejlen slutar vara ett kommunikationsverktyg och istället blir en oorganiserad att göra-lista som sätter agendan för hur du utnyttjar din arbetstid. Med ordning och reda i Outlook tar du kontroll över ditt arbetssätt, och genom att utnyttja de smarta funktioner som finns tillgängliga blir du mer effektiv på jobbet.

Känner du igen dig i mejlstressen? Då kan det vara dags att koppla grepp om e-postflödet och låta verktygen arbeta åt dig istället för tvärtom.

Chefs webbkurs Ta kontroll över Outlook passar dig som:

  • Upplever din Outlook-inkorg som rörig och ineffektiv
  • Lägger mycket tid på mejlhantering
  • Önskar dig en lättöverblickad kalender
  • Längtar efter en helt tom inkorg – ”inbox zero”

Innehållet i denna komprimerade webbkurs är ett utdrag ur kursen Bli mer effektiv – frigör tid och energi.

Så här fungerar Chef Webbkurser
Du genomför kursen i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Spara viktiga delar av kursen till din personliga kunskapsbank och du kan även pausa kursen och återkomma senare. Välj själv när du är redo för slutprovet och gör det flera gånger. Efter avklarad kurs får du ett digital diplom du kan dela i sociala medier.

Expert
petra_brask-2-2

Petra Brask är en av Sveriges främsta effektivitetsexperter. Sedan 1995 har hon utbildat chefer och medarbetare i en mängd olika organisationer, allt från FN till Coca-Cola.

Petra Brask är välkänd som tids- och effektivitetsexpert i både tv, radio och tidningar och har skrivit boken ”Vem bestämmer över din tid?”

I denna komprimerade webbkurs kommer hon att ge dig praktiska tips för hur du kan arbeta mer effektivt i Microsoft Outlook.

Tid: ca 20 min
Pris: 395 kr

I den här webbkursen får du:

  • Praktiska tips om hur du utnyttjar Outlooks funktioner för personlig effektivitet
  • Förslag på hur Outlooks kalender kan användas för att visualisera din vecka
  • Verktyg för att prioritera och uppnå ”inbox zero”
Köp

Det här får du:

Ett digitalt diplom
med ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Diplomet bevisar att du har blivit godkänd av Chef och har en unik direktlänk, som du enkelt kan kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier.

En personlig kunskapsbank
med information och lästips. Kunskapsbanken byggs upp samtidigt som du färdigställer kursen.

Kolla efter den här ikonen

Kompetensuveckling på dina villkor
Chefs webbkurser är framtagna specifikt för att passa dig i din roll som chef. Du genomför kursen i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Du väljer själv när du är redo för slutprovet. Du har även full kontroll över din egen personliga kunskapsbank.

Mer om kursen:

Chefer lägger i snitt två timmar per dag på att hantera e-post – tid som du med all säkerhet kunde använt bättre. Utan tydlig struktur i Outlook kan det vara svårt att prioritera mellan uppgifter, och mailandet avbryter ständigt ditt arbete.

I denna webbkurs får du konkreta tips om användbara funktioner som förenklar arbetet i Outlook och smarta metoder för hur du kan angripa inkorgen på ett effektivt sätt som frigör tid.

Kursen avslutas med ett kortare prov.

Är ni fler som vill gå Chefs webbkurs om effektiv mejlhantering i Outlook?
Vad roligt! Samtliga kurser går att köpa till en större grupp t.ex. alla chefer på ditt företag eller samtliga kollegor på en avdelning. En rabattstege tillämpas från köp av fem licenser. Vid gruppbeställning blir en på företaget tilldelad rollen som ”administratör” och får tillgång till en översiktssida. Det gör det enkelt att se vilka medarbetare som har påbörjat, genomfört och klarat webbkursen.

Gör din gruppbeställning genom att maila direkt till patrick.costow@chef.se

Köp

Spara tid – bli ett Outlookproffs

Startsida Personlig
kunskapsbank0
A

Strukturera inkorgen - spara tid

Kapitel av 1

Hur kan du ta kontroll över mejlen?

Det här kapitlet är låst för dig som inte har köpt kursen.

Har du redan ett chefkonto? Logga in

B

Inställningar i Outlook

Kapitel av 1

Handfasta tips: Såhär gör du

Det här kapitlet är låst för dig som inte har köpt kursen.

Har du redan ett chefkonto? Logga in

C

Kalendern i Outlook - din bästa vän

Kapitel av 1

Skaffa överblick och få hjälp att planera

Det här kapitlet är låst för dig som inte har köpt kursen.

Har du redan ett chefkonto? Logga in

Personlig kunskapsbank

Du skulle också kunna vara intresserad av:

petra_brask_featured
Populär!
Chef webbkurser

Bli mer effektiv – frigör tid och energi

Chefs digitala grundutbildning i personlig effektivitet hjälper dig att prestera bättre på jobbet och må bättre genom att lära dig strategierna för att undvika stress.

intermezzon_coachning_vardagen_featured
Chef webbkurser

Coachning i vardagen

Coachning är en viktig del av ledarskap i dag, men det råder stor okunskap om vad det faktiskt är. Den som har ett coachande förhållningssätt kan hjälpa sina medarbetare att mer effektivt nå sina mål.

ankiudd_1130
Viktig!
Chef webbkurser

Konflikthantering för chefer

I Chefs webbkurs om konflikthantering får du konkreta tips och verktyg som hjälper dig att hantera konflikter och genomföra svåra samtal.

bretan_webbkurs_utvbild_1130x636
Storsäljare!
Chef webbkurser

Lönesättning och lönesamtal

Chefs digitala utbildning i lönesättning och lönesamtal hjälper dig att sätta lön på bästa sätt. Vilka olika steg finns under lönesättningsprocessen och vad säger du när medarbetaren vill ha en högre lön än vad du kan erbjuda?